Om oss

Lindströms Begravningsbyrå

När du kommer till oss på Lindströms Begravningsbyrå får du ett varmt och familjärt mottagande. På kontoret möter du Björn, Pia, Monica, Daniel, Mats och Mikael. Vi hjälper dig med allt som rör dödsfall och begravning.

Vi tar hand om allt det praktiska såsom kontakt och bokning av kyrkor eller annan lokal, transporter, dödsannonser, blommor, sång och musik, catering, bouppteckning, arvskifte, annan familjejuridik, gravstenar och allt som behövs för att skapa en personlig begravning. Vårt mål är att du som kund ska uppleva vår omtanke och få ett fint minne för livet.

Sedan en tid tillbaka är vi en del av Klarahill, ett nätverk av lokala begravningsbyråer. Du kommer självklart att mötas av samma byrå, människor och engagemang som tidigare – men i lite ny form. Varmt välkommen!

Lindströms Begravningsbyrå är ett anrikt företag med lång erfarenhet.

Från början ett familjeföretag som jobbat i flera generationer. Företaget startades av Tore och Agnes Lindström i slutet på 1930-talet. Sonen Leif Lindström började 1957 i företaget, han tog över 1976 tillsammans med sin hustru Gun Lindström.

Curt Ankarbergs tog över 1997 efter att Leif hastigt gick bort. 2007 tog Björn Svensson och Paul Axelsson över.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF